Sunday, December 16, 2012

Galvanic Spa II Facial Treatment ... own testimoni :)

Assalamulaikum..

Hi semua...

okay,,,, again Galvanic spa II..

Sebagai pengguna Galvanic spa.. sy dengan sendirinya mengalami KEISTIMEWAAN dr GS.. Yes guys/ladies.. i experienced it myself.. Ya Allah sangta puas hati I tell you!!!

Ya Allah D tak tipu.

Muka memang ada shape dah.. 1x buat, 3 kali and 4 kali buat dan seterusnya. Alhamdulillah. treatment yang D lakukan membantu ialah pori2 pun dah mengecil.. dulu ada nampak anda anda anda semua.. Sekarang Alhamdulillah dah berkurang makin mengecil. ditambah D minum G3 lagi.. memang Alhamdulillah. Ok D memang sangat-sangat tak percaya product yang mahal-mahal. takut mukaku yang berharga ini menjadi buruk dan makin teruk.. Ya Allah sangat puas hati.

Kalau dulu ambil package dari spa nak buat facial treatment ada dalam ribu ringgit dan bayar installment pun ada 0% tapi kini itu tak perlu lagi.. ya Allah sangat berbaloi you all semua.. kerana D dah dapat jimatkan duit.. bukan duit treatment sahaja tapi.... DUIT MINYAK.. TOLL... PARKING.. N pastinya MASA.. sangat-sangat BERBALOI.. I tell you.. :D i senyum besar.

so tak ada istilah tak ada masa... D boleh buat treatment sebelum ke office, ya Allah betapa sangat meyakinkannye Galvanic Spa ini..

Oh perasaan dan apa yang D rasa semasa ketika dan selepas membuat treatment ini sendiri.. hmm dah namapun mobile spa so anytime, anywhere.. sangat BEST kan!!

ok bagi muka yang memang sedia kering yea.. anda anda anda semua akan merasakan seperti kulit mengelupas... rasa kasar sahaja kulit mati itu tapi again teruskan membuat treatment ini kerana D hadapi semasa membuat rawatan pertama & kedua .. Alhamdulillah selepas rawatan ke 3 :D tak ada lagi.. dah smooth muka... tak payah nak letak foundation yea.. sememangnya D tak selalu guna kecuali ada function or event penting sahaja.. selalu lepas toner pakai mousturiser sahaja.. taka da bedak bagai.. memang amalkan muka fresh.. tapi mata memang D pandai nak conteng2.. hahahaha..

Muka segar i tell you.. ringan.. smooth and suka nak sentuh... hahahahahaah.. macam sentuh pipi baby... yang BEST.. muka shape sudah.. firm up... line berkurang.... blackhead or white head hilang.. ya Allah satu package la dengan kos yang sangat BERBALOI.. sapa nak bagi tu betul tak????

Tapi semua ini boleh anda anda anda dapati dari GALVANIC SPA II. Menggunakan galvanic spa facial gel yang sungguh ajaib kesannya.

10 minits sahaja yang saya perlukan untuk melakukan miracle treatment ini :).

So anda anda anda di luar sana jika berminat dan ingin mengetahui lebih lanjut menganai Galvanic Spa atau ingin memilikinya atau mahu melakukan treatment ini dari D boleh contact D


sms/whatsapp +6012 613 7464

email adeanamohammeed@gmail.com

Sehingga berjumpa lagi next entry with gambar yea:)

XOXO RM@D