Monday, December 10, 2012

Galvanic Spa II yang comel PART 2

Nicole Kidman.. dia sendiri mengaku tidak akan naik carpet merah with out GALVANIC SPA II.. amacam tu.. gambar credited to cik google :) 
Assalamualaikum & hi all :)

My second entry PROOF of on the international and Malaysia celebrities yang menggunakan gunakan Galvanic Spa :)..


I tell you you will agree.. yang dah handsone and cantik ni pun gunakan miracle machine ni.. apalah lagi kita ini..


But again for me, D nak cantik untuk diri D. kepuasan untuk diri sendiri. pada yang dah berkeluarga, nak kahwin, celebrity dan terutama PENCINTA KECANTIKAN.. you all mesti suka ini... :).  D akan sertakan link pengakuan international celebrity yang memang ambil GSII :D senyum besar lagi...




Pujaan International ni.. tgk sangat ketara kan perubahan muka Encik Brad Pitt ini.. Again miracle of Galvanic Spa II- credited cik google :)

Brad Pitt swears by his “wrinkle iron” says a recent edition of the German magazine Bunte, which shows the star and the Galvanic Spa, also known as the “wrinkle iron”. credited to 
http://spamakeover.blogspot.com/


Simon Cowell admits that he uses the galvanic spa each time before appearing on American Idol. That's why he is looking so good on camera!- credited to you tube.. :D big smile already..

ok di bawah ni D sertakan bukti lain-lain international celebrities using Galvanic Spa II - ageloc...



ok kenapa nak bangga dengan celebrity luar negara sahajakan... meh kita jumpa celebrity dalam negara...

hmm Ning dan Sazzy Falak semua kenal kan.. tadi yang bertudung tu??? yea she is one of businesswomen in KL, Malaysia.  Ketua Pegawai Eksekutif Nineteen O One Sdn Bhd (1901) Tengku Rozidar .. sebagai pengguna dan distributor juga.. 

Apa lagi ladies/guys cepat-cepat 

sms/whatsapp +6012 6137464
atau 
email adeanamohammed@gmail.com

See you in the next entry :D

                                                                            XOXO RM @ D