Tuesday, December 11, 2012

Galvanic Spa II yang comel PART 3





Apa itu Galvanic Spa II & harganya?

Assalamualaikum.

hi semua.. apa khabar??? 

Hari ini Selangor public holiday :D senyum besar.. kerana D boleh habiskan masa REFRESHING D dengan ADAM!!!! hehehe si Bambam pada yang tak bercuti tu selamat bekerja.. kerja dengan ikhlas in sya Allah keberkatan dari Allah untuk kita. Pada yang muslim, amalkan solat dhuha yea.. sangat sangat sangat ummm :D.. Allah dah bagi cara untuk kita panggil rezeki yang luas ini kepada kita.. tapi sekali lagi usaha, doa in sya Allah. Rezeki Allah... hmm selit sedikit sebelum D nak berkongsi lagi mengenai GALVANIC SPA II aka GS ;)

Ok D nak share apa itu GS yea.

  • lihatlah si comel yang boleh dibawa kemana-mana sahaja. 
  • tiada istilah.. need bekas yang besar
  • tiada istilah susah atau tak pandai nak handle/gunakan
  • tiada istilah kekurangan masa
  • tiada istilah susah nak dapat (hehehe senyum nakal)
  • yang ada ISTILAH IALAH M>>>A<<<L>>>>A<<<S
tapi nak cantik tak mau MALAS... Mim Alif Lam Alif Mim... yea ladies/guys. again cantik itu abstrak tapi Allah dan bagi kita MAINTAIN sahaja. in sya Allah :)


taaaadaaaaaaaaaaaa :)

inilah mobile GS aka Galvanic Spa II..

  1. Ia sebesar phone kita ala2 kepada sesapa yang guna android Samsung SII/SIII.. gitu-gitu la saiz dia.. comel kan hehehehehe
  2. Ia didatangkan di dalam 4 kepala yang mana function setiap satu berbeza... satu machine kegunaan dari head to toe :)... 4 in 1 anda anda semua kegunaannya.. Berbaloi kan. Nak tahu lanjut kena buat appointment dengan D so D akan jelaskan selanjutnye apa dia 4 kepala tu :)

Harga dia... okay... selepas D study semua yang berkaitan dengan spa, machine, service and sewaktu dengannya... sangat-sangat murah dan mampu miliki anda anda anda semua.. hehehehe betul tak tipu see D dah senyum nampak gigi.. Ya Allah betul tak tipuuuuuuuuuuu.. Allah marah tau kalau D tipu dan paling teruk D dapat dosa... aaaaa dosa tak mau tak mau... :(


RM1375.00 set ini...
Alhamdulillah selepas check sana sini.. D katakan ini memang best kerana
1. 1 mobile mesin ada 4 kegunaan... see :) wow
2. sangat comel 
3. senang untuk kendalikan
4. jimat ruang hehehe ini sangat best
5. yang paling best investment sekali seumur hidup
6. lebih murah dari kita ke spa sedia ada
7. jimat masa
8. warranty 2 tahun

hehehe cuba bayangkan package spa yang perlu kita sign up.. mahal kan... dan berapa kali bole buat???

Jangan bimbang..
kepada anda anda yang tidak ada cash.
kita ada installment 6 bulan credit card 0%
dari bank-bank yang diyakini, ayat tak senonohkan.. dah bank mestilah diyakini :).. D oh D melalut la pulak..
HSBC bank, Maybank, Public Bank, Citybank & CIMB sebulan RM229..
ok kan jangan hutang lama-lama. bagi banks settlekan untuk kita :) hee. mampu milikkan kan kan kan kan!!!!! yea anda anda angguk sama..hehehe


Apa???? kita dapat mobile mesin ni aje ke???? ruginyaaa....
oh tidak pengsan mak sekejap..abes tuh nak buat gimana???
hehehe
tak yah pengsan dulu... 

Sayang semua tarik nafas dulu yea...
(senyum nakal, ya Allah ampunkan D buat anda anda tertunggu)
Setiap pembelian GSII ini Nu Skin akan sertakan 8 set percuma ageLOC Galvanis Spa Facial Gel dengan percuma... PERCUMA.. tiada benda yang paling best di zaman $$$ selain dari percuma :).. berbaloikan!!!!!
8 set ini bersamaan 2 kotak, 
yang mana harga untuk 2 kotak ini RM416.. 
FREE tau..




Apa dia???
Kalau habis nak beli mahal???? 
eheheh itulah gunanya D sebagai distributor... :)
Boleh membeli sambil sharing dengan D. Special Price D bagi kepada anda anda anda semua jika beli dari D :)

so skrg boleh pengsan kerana ia sangat sangat BEST :)
senyum lagi

so apa lagi.. laju laju email/sms/whatsapp D hehe :)

+6012 613 7464
adeanamohammed@gmail.com

opsss belum habis lagi yea :)...

D bermurah hati untuk memberi secara percuma satu botol NaPCA Moisture Mist kepada first timer buyer yang membeli set Galvanic Spa II daripada D :).. NaPCA Moisture Mist ni sangat sangat baik anda anda anda semua.. i tell you.. tak tipuuuu.

Ia bertindak untuk meningkatkan tahap kelembapan kulit kita disamping sangat menyegarkan.. ok pendekkan cerita long short story melembapkan dan menyegarkan kulit :)

See di bawah ni adalah rupa NaPCA Moisture Mist, D panggil mist saja senang panjang-panjang tergeliat lidah..hehehe. comel jek botol dia.. macam botol perfume pun ada, macam botol spray rambut pun ada..

ok harga sebotol RM68.00 tapi again D kan distributor..belilah dari D, in sya Allah D bagi harga istimewa kat anda anda anda semua.. syiok kannnn :) ok ni senyum besar ke berapa D tak ingat.. tapi harus SENYUM BESAR...heheheeeeeeeeee



Ok so dengan pembelian RM1,375.00 cash atau pun installment anda anda anda semua bakal menerima
1. Galvanic Spa II mobile mesin c/w 4 kepala
2. AgeLOC gel 2 kotak
3. Sebotol NaPCA Moisture Mist

BERBALOI KAN!!!!!


So apalagi guys/ladies laju laju contact D if you all ada sebarang pertanyaan atau nak generate passive income using our mobile Galvanic Spa II :) atau mahu beli terus dari D. In sya Allah D akan tunjuk ajar sebaik mungkin.. kerana DIRIKU begitu Berharga.. SILAP sekarang KERANA DIRIMU BEGITU BERHARGA..


sms/whatsapp
+6012 613 7464
atau
email adeanamohammed@gmail.com


 See anda anda anda semua in the next entry :)

XOXO RM @ D