Monday, December 17, 2012

G3 apa yang D rasa???

Assalamualaikum..

Ya Allah hari semakin bertambah.. ikut Kalendar Islam dah bulan safar (bulan 2) ikut kalendar masihi bulan 12 (hujung tahun).. sekejap masa berlalu..

Rasanya baru lepas membaca doa akhir tahun dan awal tahun hijrah dan sekarang dah 2 bulan rupanya..

Ok bersesuaian dengan peredaran masa dan waktu..(masa n waktu sama maksudkan?) :)
biasalah kita orang melayu menulis memang penuh jiwa raga :)

Okay tujuan D menulis hari ini adalah kerana D nak share perasaan dan kesan dari D minum G3... :D..



Sangat-sangat sedap.. minum juice mestilah sedap.. 

Yang pasti semua peringkat umur boleh minum.. dari baby 9 bulan - 99 tahun.. best kan!!!

1. bangun tidur - bertenaga.. macam dah rehat lama walhal tidur kul 1 lebih dan tidur kurang 8 jam..xde malas sahaja nak bangun :)
2. tidur tak terganggu Alhamdulillah, but again ini kuasa Allah. kita merancang dan usaha tapi Allah yang tentukan.
3. kulit kering dah berkurang.. tak payah nak losyen sangat ler.. hehehe.. tapi anda anda anda mesti minum byk air yea.. 
4. bekas jerawat makin clear.. wah ekkk dia kawal jerawat ler ek.. itu warna hitam2 bekas dia makin clear.. tak payah nak pakai concealer bagai.. Alhamdulillah.
5. yang paling BEST.. sy tak perlukan lain2 suplement dah.. evening prime rose ke, multivitamin ke.. vit c ke.. kerana G3 dtg in package.. Alhamdulillah :)
6. muka awet muda nampak tak suram... hahahahaha Alhamdulillah
7. Anti oksida yg sangat BAGUS :)
8. ni baru seminggu minum... yang pasti kecantikan kita datang dari Allah... kita maintain sahaja. 
9. Kurang stress hahaha akhir tahun mana ada stress keje.. tapi mcm betul le... xde stress.. layan jek semua.. again kuasa Allah.. 


Disebabkan baru seminggu mungkin D tak rasa yang lain.. bg D masa lagi yea.. :)

Kecantikan bukan pada rupa tapi ia datang dari jiwa, hati, perbuatan & percakapan...:)

Nak mengetahuinya secara lanjut boleh laju-laju 

sms/whatsapp/contact D
+6012 6137464
email adeanamohammed@gmail.com

Love u ol...

See you in the next entry tatatata dengan bukti bergambar kesan mereka yang mengambil G3.....

Semoga Allah berkati kita semua :) aamiin.

XOXO RM@D