Wednesday, December 12, 2012

Galvanic Spa II Pre Treatment & Treatment Facial Gel


Assalamualaikum.

Hi semua :)

Hari ini D nak share apa itu pre treatment & treatment facial gel :).. 11/12/12 hehehe D share price for the set kan!!

meh kita check again picture the ageLOC pre treatment & treatment  facial gel.. u oll mesti suka :)

ini dia 2 kotak with 8 set gel.. so kira 4 pasang la gel ini..

apa keistimewaan gel ini???

***
**
*

Galvanic Spa Facial Gels atau D panggil ageLOC gel ni ada 2 jenis. 
1. pre treatment gel - gel with clear cube
2. treatment gel - gel with blue cube

So secara rasminya setiap treatment yang D buat mesti menggunakan 2 super gel ini :)

Biar D jelaskan

"Slow visible signs of aging at the source"
tagline Galvanic Spa Facial Gels

Facial Gels ni newly reformulated contain all of great benefits of original facial gels. Tapi sekarang new treatment gel ini telah feature ageLOC technology, a proprietary new ingredient blend that helps slow the sign of aging at their source.

Kita akan dapat melihat resultnye sekarang & benefits that last ke masa hadapan.. GREAT right!!!!! :)

Benefit kedua-dua GS Facial gel ini

work to restore skin's natural
Supply beneficial ingredients with delivery enhanced by a galvanic current
provide skin generative result in just five minutes


Treatment dilakukan dengan mula-mula kita akan menggunakan gel yang clear cube warna dia. (macam D dah bagitau tadi, it is pre treat gel). Pre treat gel ini mengandungi unsur negatif (-VE). Unsur negatif ini akan menarik semua kekotoran daripada dalam kulit muka serta ia akan binds semua impurities deep inside the skin agar memberi ruang untuk pores bernafas. Pre treat gel ini juga bertujuan untuk soothes and conditions kulit kita. kita rasa segar, sejuk jek :)

Kita lihat diagram dari gambar yang D attached di bawah ini.
Rawatan mengambil masa selama 2 minit sahaja okay!!! yea only 2 minutes we need to do the treatment, which easy, fast and practical :). Gel disapu di atas muka, kemudian gel akan diratakan menggunakann Galvanic Spa mobile machine. Cas negatif akan menarik semua kekotoran yang ada di atas muka kita. senang kan :)

ini pula untuk treatment gel, gel cube bewarna biru. kita gunakan selepas menggunakn pre treat gel. cara sama tetapi treatment gel ini memiliki unsur cas positif. Oleh itu  ia akan repeal each other to help deliver the benefitial ingredients to the skin including the exclusive ageLOC igredient blend. Cas positif ini berfungsi menarik keluar semua impurities yang tertinggal semasa rawatan pre treat tadi.

Okay jom tengok gambar yang D attached di bawah.

Treatment mengambil masa 3 minit.. ya Allah 3 minit yea bukan 30 minit dan bukan 3 jam.. sekejap kan!!!! hehehe 

so total treatment ialah 5 MINIT :) sangat jimat masakan??
so tiada istilah tak sempat nak buat treatment :) kalau rajin buat 2 atau 3 kali seminggu..

Oleh itu kepada anda anda anda yang menghadapi KULIT KUSAM, SAGGING, KULIT BERKEDUT (kasar bahasa D), NAK MENGHILANGKAN GARIS-GARIS HALUS DI MUKA TERUTAMA DI KAWASAN MATA, KULIT BERMINYAK, KULIT KERING & BERJERAWAT.

D suggest untuk mendapatkan Galvanic Spa II treatment dengan menggunakan ageLOC facial gels ini.. sangat puas hati. oh ya anda digalakkan untuk melakukannya seminggu 2-3 kali untuk lebih mendapat kepuasan :)

Selepas itu, kita buat maintanance sahaja kecantikan yang Allah bagi ini.. 

opsss u ol nak tau ingredient both gels


Pre-Treatment Gel
  • Marigold, sea kelp and vanilla extracts soothe and conditionthe skin.

Treatment Gel

  • Proprietary ageLOC blend helps slow free radical production at its source in the epidermis and inhibits the visible signs of aging.
  • Arginine facilitates recovery from stress.
  • Magnesium promotes cellular energy to leave skin invigorated and revitalized.


JELAS KAN :)

hmm tak tahu nak dapatkan di mana rawatan ini.. yea D ada menawarkan service bergerak ini. just sms/whatsapp/call D yea. In sya Allah D akan membantu mana yang mampu, samada anda ingin memiliki terus atau sekadar menjadi pelanggan untuk mendapatkan rawatan. D sedia membantu.

+6012 6137464

opsss untuk mobile bergerak ini hanya untuk wanita sahaja service ditawarkan,, kerana saya wanita:)

dan D hanya layan pada yang serius sahaja yea.. bukan sombong, tapi D hormat masa anda begitulah harapnya yea :)

See you in the next entry.
Semoga Allah lancarkan urusan kita semua.. aamiin... Alhamdulillah.


XOXO RM@D