Tuesday, January 22, 2013

OPC di dalam Seven+.. Apa tu???Oligomeric Proanthocyanidine (OPC) terdapat di dalam seabuckthorn dan grape seed extract memiliki kuasa antioksida 20 kali VITAMIN C dan 50 kali VITAMIN E :)


OPC mampu menguatkan sel darah dan menjadikan lebih elastik dan segah, terutama sekali pada sendi-sendi dengan cara menstabilkan KOLAGEN dan ELASTIK dalam badan.


Semakin kita meningkat usia, badan semakin berkurang kolagen dan elastin.. sebab itu ramai orang tua sakit-sakit sendi dan lain-lain :).. tapi in sya Allah dengan Seven + tidak lagi..

Oleh kerana sel darah menjadi lebih elastik dan segah, pengaliran darah yang membawa oksigen menjadi lebih lancar.. ia secara langsung mengurangkan risiko penyakit jantung.

Kandungan omega 3&6 lebih memberikan kesan yang synergistic untuk memecahkan lemak-lemak yang tersumbat dalam sel darah.. Lemak-lemak ini yang menyebabkan darah tinggi dan sakit jantung.


Nutrient di dalam OPC dan vitamin C terbukti untuk kulit cantik :)

Semua ini terkandung di dalam Seven +.. so??

Jom sihat sama-sama..

hubungi D laju-laju jika anda di luar sana mahu sama-sama menjaga kesihatan.. sambil menjaga kesihatan boleh menjana pendapatan juga :)

+6012 613 7464..


XOXO RM@D