Wednesday, January 30, 2013

OAT

Asslamualaikum..

Hi semua..

hmm.. suka buat scrub dari oat tak??? ok hari ini sebab balik dah lewat.. D mau buat oat terapi diri dari kepenatan...

hahahah D sangat suka menggunakan oat untuk buat scrub muka.. back to basic.. biasanya D akan guna
tadaaaaa :)
Dah lah murah tahan lama.. 

ambil segenggam oat




basahkan dengan air paip or any mineral water.. kita kepam bagi air dia keluar so macam air susu tu kita cuci muka kita (lembabkan muka kita dengan air oat itu sendiri).... kemudian basahkan lagi oat yang kita kepam tu and mulakan sapu serata mungkin kat muka kita :)


Biar 10 minit kering and kita bilas sambil tenyeh.. hahahah sental daki yang ada...

scrub ni multi function yea.. u bole buat untuk scrub badan juga. so jangan membazir..
Cuci dengan air suam kalau rajin if not memadai air biasa.. hehehe.. Rasa sangat segar..

Lepas tu jangan lupa minum Exfuze Seven+ :) & spray kat muka biarkan semalaman..

See you in the next entry..
PS credit to Mr Google.. semua gambo amik dr dia :)

XOXO RM@D