Wednesday, January 23, 2013

KENAPA EXFUZE SEVEN+

By my experience...

hehehe kenapa D pilih exfuze Seven+ bukan G3 Nu Skin ke Monavie ke.

Alhamdulillah, selepas consume sebulan tada D nak share experiences sendiri.. so baru you all nak percayakan... Yang paling penting harga dia berpatutan jika dibandingkan dengan yang lain bersamaan dengan keberkesanan yang superb. Harga retails RM195 sebotol tapi jadi ahli RM157.50 sebotol. package yang superb. yang lain rasanye u ol tau kan berapa kena invest dan keberkesanan x setanding Seven+. tahan panas sehingga 260degrees celcius :).. so apa lagi.. mmg D terkam la..

Opsss lebih BEST Exfuze Seven+ semua peringkat umur boleh minum guyssss.. sangat baguskan!!!!! baby baru lahir, perempuan mengandung, dalam pantang, dan orang dewasa.. WAS IT BEST?????... tiada had umur untuk sihat dan sihat tidak seperti lain2 jenama...:) makin bersemangat saya... so mean prevent dari sakit since young.. wahhh





1. No more mata berair :) hmm D rabun and bila mengadap komputer lama, mata cepat kering and berair. Alhamdulillah sekarang tidak lagi. and rasanya kalau tak pakai cermin mata pun boleh kot.... hahahaah kalau dulu even mengadap tv kena pakai spec tapi kini tidak lagi... yeaaaaa :) mean no more migrain.... hehehehee.. kalau tak senang sahaja dia menyerang, sampai vomitting.

2. Energy level, alhamdulillah lebih baik dari dahulu. Kalau dulu balik lambat and penat bekerja memang boleh rasa sangat letih.. Ya Allah tuhan sahaja yang tahu.. Bangun tido tak adalah malas-malas. even tidur lewat still boleh bangun subuh and without fail. Alhamdulillah subuh tak ada alasan nak tertinggal ke apa..(yea before this lembab nak bangun pagi and subuh selalu lewat).. Alhamdulillah syukur sangat... meant energy meningkat..takde sakit belakang... dulu memang selalu kena sakit belakang...

3. Kulit makin cantik..hahahaha kan ada seabuckthorn.. alahai dah tak payah nak carik pillss vitamin c and SNE BeautSkin pills.. minum sahaja Seven+ confirm kulit makin cantik, makin putih.. hehehehe yeala.. dah Seabuckthorn & grape seed 20x vitamin c dan 50x vitamin A :).. colagen babe :).. Grape seed bagus untuk anti cancer.. alamak.. all anti penuaan, anti cancer, anti oksidan.. one complete bulk :)... acne takut nak tumbuh especially back shoulder :).. D sangat sensitif kulit.. berhabuk jadi gatal... panas naik ruam..skrg ok :). Wrinkle berkurangan.. sy sudah 30series yea... dekat mata n dahi..now dekat dahi dah tak ada, hujung mata makin kurang :)

4. Nak kata D ada sinus tu tak juga... before this kalau sejuk D mesti running nose :) sekarang tidak lagi :) and amazing D dah boleh tahan sejuk..hahahaha kalau dulu darah katak... kita darah manusia tulen..hahahaah berdarah sejuk kini Alhamdulillah lebih baik.. so moralnye saya dah bole g Europe country or mana-mana negara yang ada musim sejuk lagi.. hahahah dulu mmg takut nak g sebab sy memang tak tahan sejuk.. so yippie..

5. Muka dah tak pucat lagi :) sebab asyik spray Seven+ kat muka sebelum tidur, buat mask..hehehehe.. betul guys.. luka ke jerawat ke akan kecut and kering.. so again jimat tak payah nak beli ubat jerawat..hahaha kulit yang selalu alahan dah tak ada :) yeayyy.. ahhahaa tak payah cucuk botox.

6, Pada yang nak berdiet... hahahah mmg betul bukan D sahaja yang rasa malahan kakak D pun sama.. kurang rasa lapar.. boleh tahan until ke tengahari about 2pm if minum about 8am in the morning... then kalau dah amik lunch memang waktu malam tak akan rasa lapar.. ehhh salah ke diet saya ni.. masalahnye perut tak lapar... mlm before tido minum lagi... meant makan in small portion tapi bole kerap... :) badan rasa ringan sahaja... wah promote gila tapi itu yang D dapat rasa...

7. ok.. pada yang pori2 terbuka.. secara tak langsung dengan minum Seven+ ni bole membuat pori-pori anda mengecil.. tak tipu.. orang perempuan ke lelaki ke semua suka ni.. siapa yang tak suka cantik.. ni bukan angkat diri.. tapi really true.. i am having big pores before this and it really killing the pores...hahahaha.. muka fresh sungguh.. so no doubt la pati Seven+ sungguh AWESOME...

8. Baru D perasan, no more period pain... walau tak seteruk mana, but again 8hr hari pertama tu masa yang siksa yea.. but now no more :)..  - edited (040213)

9. Baru perasan juga backbone pun dah tak sakit lagi, buktinya.. i can ware my high heel 4inc for few hours and balik rumah tak sakit belakang.. lubricant berjln bagus :).. Perempuan memang gila kasut kan itulah saya... :) - perasan masa company annual dinner (010213)- suka suki.. duduk kat kerusi opis lama-lama pun ok, kalau duduk cepat dah rasa lenguhnya :)

10.Ramai yang makin sihat dengan minum Seven+ hahahahah... my families members dan kenalan rapat..

I think these 7 points enough for right now.. motive D would like to compile all testimonials from my family members yang amalkan Seven+.. Mak, Along, Kak Idah, Kak Tit sekeluarga, Kak La sekeluarga, Kak Shikin sekeluarga, Akak.. many more.. tungguuuuuuuuu

So guys what are you waiting for???? Let Sihat, Bahagia, poket kembong bersama Exfuze Seven+.. 

Do contact D +6012 6137464.. sharing is caring...

Next entry D will show the price rate and what will you get as Seven+ consumer... hahaha nak jadi BUSINESS BUILDER also boleh...

XOXO RM@D