Wednesday, May 15, 2013

pabila glukosa menurun...

Assalamualaikum...

hi semua..:)..lama sungguh D x update blog..yea..sangat lama..last update rasanya on April kerana demam panas yang kuat..

yea kesibukan yang menujah diri D kebelakangan ini..sangat serius..hmm lepas demam..onsite...mengundi..back prepare project dan lain-lain project...life di HELLO ON TWO untuk WDB..DIRHAM...dan skrg sibuk utk another show...

Rasanya ada banyak yang D nak kongsi..dari keje... mengundi kali ke 3 dengan pengalaman dakwat kekal..isu hangat ni..tapi sapa yg cadanglan dakwat kekal ni ekkk.negara dah maju..hmm but ada hikmahnya...sehingga season busy sebelum puasa...aaaaaa.... nak nangis..tak la sangat...tapi serius...ada satu show yang settle 1 hari sebelum puasa...hmmm schedule penuh..alahai D x yah la sangat.....orang lain tu ada yang lebih sibuk dari awak...so awak tak sibuk mana pun...

B POSITIVE;)...

PS..ni pertama kali D update blog guna mobile..hehhehe macam syiok jek...

Next entry D akan muntahkan apa yg D simpan for last last week...nantikan...

                                          XOXO RM@D