Thursday, April 4, 2013

3 Serangkai!!!! bukan telangkai...

Assalamualaikum...

Hi semua, ni dah macam marathon sahaja D..

Anda anda semua, ingat tak D pernah kongsi mengenai bayi Exfuze???

Apa??? ooooo yea.. memang D nak kongsi satu contoh kebaikan yang Exfuze Seven Plus berikan.. contoh terbaik adalah 

tadaaaaaaaa

Penantian pasangan suami isteri ini, Riez Hassan & Kak Siti, 11 tahun terjawab dengan kehadiran Aisy :).. usaha dan Exfuze Seven Plus membantu.. Bukan pasangan ini sahaja namun ada lagi bukti pasangan yang lain juga berjaya mengandung.. itu kita tunggguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :)

Kebaikkan Exfuze

untuk hubungan suami isteri :) itu saya tak tahu tapi itu cerita orang yang sudah berumah tangga.....

Untuk ibu-ibu mengandung..... :D. alahan, kepenatan/letih, nutrisi seimbang untuk bayi & ibu ketika mengandung, sangat banyak kegunaannya. Ya Allah anda anda anda semua.. Saya tak tipu ini kenyataan. So cuci mata lah yea :)

Baby juga sangat selamat untuk consume.. Baby Aisy, sebagai baby yang consume indirectly dari ibu yang consume ketika mengandung, menyusukan membuktikan baby Aisy bebas penyakit kuning, sihat. Baby Aisy juga mula consume 7+ setelah genap 3 bulan dengan cara kordial yang dimasukkan ke dalam botol susu sebagai minuman sampingan. Baby Aisy menyusu badan ini bermakna Aisy telah consume indirectly dari ibunya :)

Kulit mulus, mata bersinar, rambut cantik, hahaha pendek kata tumbuh besar Aisy sangat membanggakan.. sehingga kini Aisy tidak demam.. opsss tapi Aisy telah demam sebab kena cucuk doktor :)
Amazing kan!!!






























ok untuk makluman lanjut, silalah lawati www.facebook.com/exfuzerm7 dan sila like page ini :)

pembelian secara atas talian juga boleh dilakukan www.exfuze.my/rosediana

.. oh yea.. semua di hujung jari anda.
debit kad/visa/mastercard untuk 10 negara terpilih,
Malaysia, Singapore, Taiwan, Thailand, Hong Kong, China, Australia, New Zealand, Canada & United State.

Sehingga bertemu lagi.

XOXO RM@D