Monday, March 18, 2013

SELURUH PELUSUK!!!!!




Asslamualaikum..

hi semua. apa khabar?? apa, kenapa D lama tak update blog?? heheheh D busy untuk coming LIMA 2013 & others projects.. wah macam banyak kerja.. tapi anda anda anda semua serius.. memang tak cukup tangan.. aaaaaa stress pun adaaaaaaaaaaa tapi tak risau sebab D ada SEVEN PLUS ni... ke mana-mana dia pasti ada...:)

Memang D akan buat sebagai kordial, masukkan 2 cap ke dalam 1 atau 1.5 liter air kosong. minum untuk kegunaan selama 8-12 jam. bersama dengan air masak yang lain. kerana kita memerlukan 8 gelas air untuk bendalir badan.. maka bagi D, buat 2liter.. aaaa kembong perut tapi tak pe.. proses penyahtoksid berlaku. proses perkumuhan badan berlaku.
Macam-macam D buat untuk menguji keserasian Exfuze pada diri D.. yang experimen nak cantik lain.. hahaha itu nanti D akan kongsi... serius.. sangat berbaloi..hehehehe :D senyum besar...

Hah apa dia??? mana D dapat gambar yang di upload di bawah ni.. heheheh senyum besar lagi.. akibat terujaan D kepada Exfuze, D telah snap pic di bawah ini semasa D pergi ambil stock awal tahun ni.. sangat sangat teruja.. memang sebenarnya gambar di bawah ni gambar dalam gudang.. ya Allah masa tu memang teruja, dan berfikir.. ya Allah kalau saya dapat semua ni dan semau rakyat Malaysia consume kan bagus.. semua sihat tak ada la bill hospital meningkat sebab semua sihat. duit subsidi untuk hospital tu boleh digunakan untuk pembangunan negara di dalam isu yang lain... wah wah wah.. memang melalut D tapi jika benar alangkah baiknya. :D weeeee
Untuk pengetahuan anda anda anda di luar sana... Exfuze Seven Plus boleh dibeli secara online. wahhhhhh syioknya.. senang secara ONLINE yea.. apa?? nak tahu macamana nak buat.. senang sahaja.

www.exfuze.my/rosediana :)

Exfuze menerima pembayaran secara online dengan menggunakan MASTER/VISA KREDIT KAD & DEBIT KAD..UNTUK 10 NEGARA BERDAFTAR SAHAJA; MALAYSIA, SINGAPORE, TAIWAN, THAILAND, HONG KONG, CHINA, NEW ZEALAND, AUSTRALIA, CANADA & UNITED STATE.

wah senangkan.. REAL BUSINESS ni.. dengan REAL PRODUCT. so tiada istilah menipu.. kecuali anda anda anda mahu membayar tunai.. agen sah akan minta anda isi borang kalau ingin menjadi ahli. jika pembelian sebotol maka bank in/ transfer sahaja RM195 + RM14 kos penghantaran 1 Malaysia :).

SENANG KAN!!!!! hanya di hujung jari...















OK D rasa cukup untuk sekarang, D janji akan kongsi lagi berita-berita gumbira dengan Seven Plus..heheheh

Ingin memilikinya pm D/sms +6012 613 7464... sangat berbaloi.

Sehingga bertemu lagi..

XOXO RM@D